Produkty pro portugalská omáčka ginjinha (13)

GIN

GIN

nelle sauvage, bobule jalovce, obiloviny, zázvor, pelyněk, kůra citronu a kůra pomeranče. Každá bylinka je destilována nezávisle na ostatních a poté je po 24 hodinovém odpočinku smíchána za studena. Tato technika umožňuje extrakci a zachování maximálního množství aromat. 70 cl
GIN MONDANO

GIN MONDANO

GIN MONDANO
Kapsle Kompatibilní s Lavazza Point® – Blend Supremo - Kapsle

Kapsle Kompatibilní s Lavazza Point® – Blend Supremo - Kapsle

Dokonalá rovnováha mezi krémovostí a typickou ovocnou vůní naší Arabiky. Blend Supremo uvolňuje ovocné tóny ze svých jemných směsí, evokující vůně jako jablko a třešeň.
Koktejly - Koktejl La Piña

Koktejly - Koktejl La Piña

Objevte ducha Piña Colada v této elegantní variaci tohoto slunečného koktejlu. Kokosová likér a francouzský ananasový sirup jsou umocněny duem rumů. NOTA BENE : Slavný pirát Roberto Cofresi byl průkopníkem Piña Colada, kterou sdílel, ale podle legendy byl také jejím vynálezcem. Opravu vyrobil litry tohoto koktejlu s cílem povzbudit svou posádku. Profil : Hravý, jemný, sladký a ovocný. Obsah alkoholu: 14,6% alc Ingredience : Rum z Maison Ferrand Agrární rum Francouzská kokosová likér Kokosová voda Francouzský ananasový sirup Kyselina vyrobená námi
Pecorino PGI bílé víno

Pecorino PGI bílé víno

Pecorino PGI bílé víno
Bio Aronia Kapsle

Bio Aronia Kapsle

Smluvní výroba organických Aronia kapslí (veganské HPMC kapsle)
Caipirinha 37,5% obj.

Caipirinha 37,5% obj.

0,5l Premix odpovídá 1l hotového nápoje Nabízený produkt "Caipirinha" je pochutina s obsahem alkoholu 37,5% obj. Pro děti a mládež je nutné uchovávat mimo dosah! Chuť: sladká po limetce-citronu Příprava: 4-6cl koktejlového premixu plus 3
Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Reuza Extra Virgin vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd, které mají poměrně odlišné účinky: olivy Biancolilla a Taggiasca. Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně lisovaný · Získaný z oliv Biancolilla a Taggiasca · Sladký a aromatický, vynikající dochucovadlo na saláty a čerstvou zeleninu, Reuza je vysoce vybraný produkt: kombinuje aromatické tóny olivy Biancolilla se sladkostí olivy Taggiasca. Výsledek je překvapující a velmi příjemný. Název „Reuza“, což znamená růže v ligurském dialektu, odkazuje na voňavý olej, stejně jako květina. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Lisování oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód:REU .75
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Původ vanilky Komory

Původ vanilky Komory

Komory se skládají ze 4 ostrovů: Mayotte a tří ostrovů nezávislých na Francii, které tvoří Unie Komor (Velký Komor, Anjouan a Moheli). Velký Komor je sopečný ostrov. Ostrov trpí vážným nedostatkem vody, sopečné skály vodu neudržují a je zde málo zdrojů. Hlavním ekonomickým zdrojem je pěstování vanilky. Vanilka, která byla na Komory zavedena před 30. lety 20. století, se pěstuje na všech čtyřech ostrovech tradičním způsobem. Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květ s hroznovitým uspořádáním. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně těsně před „technickou zralostí“. Původ: Komory Region: Velký Komor Odrůda: Planifolia Náznaky: Rostlinné, květinové, estragon SKU: 5430002193137 obsah Polyolů: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Celkový tuk: 49g z toho Nasycené tuky: 30g Sacharidy: 32g z toho Cukry: 6g * Bílkoviny: 9g Sůl: 0g
Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Jablečný ocet Flaguerie je výsledkem octové transformace organického jablečného moštu na ocet. Tento přírodní ocet zraje několik měsíců v dubových sudech, než je lahvován bez filtrace. Na dně lahve se může vytvořit matka octa. Jablečný ocet Flaguerie je obohacen šalotkou. Hrubá hmotnost: 490 g / 1,08 lb Hmotnost kartonu 12: 6 kg / 13,23 lb Úroveň kyselosti: 5° Zbytkový alkohol: <0,5°
SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

Abychom rozšířili naši nabídku lihovin, rozhodla se společnost Egiazki pracovat na ginu s chutěmi Baskicka, který využívá trnku. Receptura umožňuje spojit sladkost trnky s tonickým charakterem jalovcových bobulí. Tato ovocná kombinace vytváří velmi harmonický gin: jemný, málo hořký, zároveň tonický a svěží. Při degustaci je nos květinový a rafinovaný, a chuť je poznamenaná trnkou. Gin Arana vás okouzlí svou rafinovanou hořkostí a vůněmi citrusů, absintu a zázvoru.
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg